Om oss

Reumatikerföreningen Osby finns till för att ge stöd och råd i vardagen för dig med reumatisk sjukdom eller sjukdom i rörelseorganen. Vi har (antal) medlemmar som har många aktiviteter tillsammans.

Vi är en av 12 föreningar inom Reumatikerdistriktet i Skåne och vi bildar tillsammans med alla övriga reumatikerföreningar i landet, Reumatikerförbundet som har sitt kansli i Stockholm.

Vår förening bildades 1984 och verkar inom Osby kommun och kringliggande närområden.
Föreningen har som uppgift att informera och stödja reumatiker samt medverka till en meningsfull gemenskap mellan föreningens medlemmar.

Vi har många olika aktiviteter

• Medlemsmöten
  • Resor och utflykter

Se närmare under menyn "Aktiviteter"

Vårt mål är att alla reumatiker är fullt delaktiga och jämlika i samhället.
Vår förening är en del av Reumatikerförbundet, som har 200 föreningar över hela landet.

Som medlem träffar du personer med olika reumatiska sjukdomar som:

• får information
  • byter erfarenheter
  • får tips
  • har roligt tillsammans

Kontakta oss för mer information!

50 000 starka skäl att bli medlem

Bli medlem!